طرز تهیه سوسیس خانگی به روش سوناب
ژانویه 19, 2024

طرز تهیه سوسیس خانگی به روش سوناب

 

ساده‌ ترین طرز تهیه سوسیس خانگی با گوشت و مرغ + ترکیب ادویه

 

3  زمان مطالعه: 7 دقیقه

سوسیس کالباس خانگی سوناب

 

سوسیس و کالباس از جمله قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین فست‌فودهای ساخت دست بشر هستند. خوراکی‌هایی که با سوسیس و کالباس خانگی درست می‌شوند به خصوص برای بچه‌ها بسیار لذیذ و خوشمزه‌اند. اگر دوست ندارید سوسیس و کالباس کارخانه‌ای به بچه‌ها بدهید ، کافیست یکبار  محصولات بینظیر و خوشمزه ی مارو امتحان کنید  و مشتری دائمی ما شوید . در این بلاگ قصد داریم فوت و فن سوسیس خانگی و نحوه ی درست کردن و پخت مرحله به مرحله  سوسیس خانگی با مرغ یا گوشت را به شما عزیزان جان اموزش بدیم ، با  سوناب  همراه باشید ❤️.

 

تاریخچه کوتاهی درباره سوسیس و کالباس

 

شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح در کشورهایی مثل یونان مردم برای وعده‌های مختلف روز سوسیس و کالباس درست می‌کردند. برای درست کردن سوسیس و کالباس در یونان باستان باید سیر و گوشت را در هاون می‌کوبیدند و با ادویه‌های هندی و نمک مزه‌دار می‌کردند.

 

 

طرز تهیه مرحله به مرحله سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ

با طرز تهیه  سوسیس و ادویه مخصوص سوسیس خانگی همراه شما عزیزان هستیم .

%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%B3 %D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C %DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA %D9%85%D8%B1%D8%BA %DB%B1

 مواد لازم برای طرز تهیه سوسیس خانگی :

 

گوشت ران گوساله یا مرغ بدون استخوان: ۶۰۰ گرم

 

سیر: ۲ حبه ریز رنده شده

 

پودر نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری

 

آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری

 

آب پنیر یا شیر خشک: ۳ قاشق غذاخوری (می‌توانید از هر دو به میزان مساوی و در مجموع ۳ قاشق غذاخوری استفاده کنید)

 

تخم‌مرغ: ۱ عدد

 

سس کچاپ: ۱ قاشق غذاخوری

 

آب یخ: ¾ لیوان

 

روغن مایع: ۱/۳ لیوان

 

کاور سوسیس: ۲ متر

 

ادویه‌جات لازم برای تهیه سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ

%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF %D8%B9%D9%85%D8%AF%D9%87 %D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9 %D8%A7%D8%AF%D9%88%DB%8C%D9%87

پودر فلفل پاپریکا: ۲ قاشق مرباخوری

 

نمک: ۱ قاشق مرباخوری

 

پودر پیاز: ۱ قاشق مرباخوری

 

پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری

 

پودر زنجبیل: ½ قاشق مرباخوری

 

دارچین: ½ قاشق مرباخوری

 

آویشن: ½ قاشق مرباخوری

 

پودر جوز هندی: ۱/۳ قاشق چایخوری

 

پودر هل: ۱/۳ قاشق چایخوری

 

پودر تخم گشنیز: ½ قاشق چایخوری

 

پودر میخک: نوک قاشق چایخوری

 

پودر فلفل سیاه: به مقدار دلخواه

 

پودر فلفل قرمز: به مقدار دلخواه

 

 

مراحل طرز تهیه سوسیس خانگی

sausage sosis

مرحله اول؛ چرخ کردن گوشت یا مرغ و استراحت دادن به گوشت در یخچال

 

برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ ابتدا باید گوشت گوساله بدون استخوان یا گوشت ران مرغ بدون استخوان را دو یا سه بار با درجه ریز چرخ گوشت چرخ کنید. گوشت چرخکرده را در یک ظرف بگذارید، درب ظرف را ببندید و به مدت ۴ ساعت در یخچال نگهدارید.

 

مرحله دوم؛ اضافه کردن تخم مرغ به مواد سوسیس

 

بعد از ۴ ساعت گوشت را از یخچال بیرون بیاورید. تخم‌ مرغی که استفاده می‌کنید باید بلافاصله از یخچال بیرون بیاورید و هم دمای گوشت باشد.

 

مرحله سوم؛ اضافه کردن آرد و دیگر مواد به گوشت چرخ کرده

 

آرد سفید، شیر خشک، پودر نشاسته ذرت و تمام ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید.

 

مرحله چهارم؛ اضافه کردن سیر و روغن زیتون به گوشت چرخ کرده برای تهیه سوسیس

 

سپس گوشت چرخ‌کرده، تخم مرغ سرد و هم دما با گوشت، سیر و روغن مایع را در دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید و خوب با هم میکس کنید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیتزا سوسیس خانگی

 

مرحله پنجم؛ میکس کردن دوباره مواد با نصف آب یخ

وقتی که گوشت و تخم‌مرغ خوب و سایر موادی که در غذاساز ریخته بودید خوب با هم مخلوط شدند، نصف آب یخ و مخلوط آرد و ادویه‌جات را اضافه کنید و به مدت ۳ دقیقه دیگر تمام مواد را میکس کنید.

مایه به دست آمده برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ باید صاف و یکدست و البته نه سفت و نه شل باشد.

%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%B3 %D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C %DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA %D9%85%D8%B1%D8%BA %DB%B3

مرحله ششم؛ ریختن مواد سوسیس مرغ یا گوشت در ماسوره

 

مایه به دست آمده برای درست کردن سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ را در قیف ماسوره بریزید و داخل کاور مخصوص سوسیس خانگی تزریق کنید. سپس دو سر کاور سوسیس خانگی را با نخ محکم ببندید و از طول به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید، کمی بپیچید و با نخ کوک محکم ببندید.

 

مرحله هفتم؛ قرار دادن کاور سوسیس خانگی در آب با جوش‌های ملایم

 

برای درست کردن سوسیس خانگی با سوناب ،  با گوشت یا مرغ باید آب به صورت ملایم و با جوش‌های ریز قل بخورد. بعد از ۴۵ دقیقه سوسیس‌ها را از آب بیرون بیاورید و بلافاصله داخل آب سرد بگذارید تا به سرعت خنک شوند و خودشان را بگیرند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سوسیس ماهی خانگی

 

مرحله آخر؛ آماده سازی سوسیس خانگی

 

سوسیس‌های آماده شده را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا تمام مواد خوب به خورد هم بروند و طعم سوسیس خوشمزه شود. سوسیس خانگی با گوشت یا مرغ را به مدت یک ماه می‌توانید فریز و به تدریج مصرف کنید.

%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%B3 %D8%AE%D8%A7%D9%86%DA%AF%DB%8C %DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA %D9%85%D8%B1%D8%BA 6

از این سوسیس خانگی در طرز تهیه سوسیس بندری یا هندی، غذای محبوب سوسیس تخم مرغ و تهیه اسنک سوسیس و … استفاده کنید و لذت ببرید.

 

نظراتتون رو با ما به اشتراک بگذارید ، و جهت سفارش محصولات سوناب میتوانید روی متن زیر کلیک نمایید

سفارش محصولات سوناب 

بهترین هارو از ما بخواهید

نوشته شده با عشق توسط گروه تولیدی سوسیس کالباس خانگی سوناب اصفهان در سوناب مگ

دیدگاه ها

دیدگاه بگذارید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

درباره سوناب​​​​​​​

گروه تولیدی محصولات خانگی سوناب ، یک  تولیدی خصوصی است که با عنوان ناب،  از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت در زمینه تولید محصولات پروتئینی با بروزترین تجهیزات و بالاترین کیفیت و بهداشت  و در چشم اندازی نه چندان دور با  برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی تهیه ی سوسیس و کالباس و فرآورده های گوشتی با مجوزها و گواهینامه‌های رسمی خود فعالیت می‌نماید. رسالت مجموعه ناب ، در تولید محصول با بیشترین کیفیت و کمترین قیمت می‌باشد.

تماس باما

اصفهان ، ملکشهر 

بستن

کالاها

دسته بندی ها

search
search
search search
  • ورود با پیامک
  • ورود با رمز
user

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • امتیاز
  • قیمت
  • موجودی
  • موجودی
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه محصولات
emptycart
هیچ محصولی در سبد نیست