طرز تهیه سوسیس ماهی خانگی
ژانویه 19, 2024

طرز تهیه سوسیس ماهی خانگی

 

 

طرز تهیه سوسیس ماهی خانگی یا فیش داگ + فوت و فن و ترکیب ادویه مخصوص

1402 . زمان مطالعه: 5 دقیقه

 

برای ما ایرانی‌ها سوسیس ماهی تازگی دارد و شاید خیلی افراد هنوز آن را نچشیده باشند. اما می‌تواند خیالتان راحت باشد که این سوسیس بالاترین کیفیت را دارد چون در طرز تهیه فیش داگ یا هات داگ ماهی، از خود ماهی باید استفاده شود. ولی به هر حال همیشه کسانی هستند که با طعم غذاهای دریایی رابطه خوبی برقرار نمی‌کنند که آن هم چاره دارد. می‌توانید برای این قشر بدغذا از انواع ادویه‌های ماهی استفاده کنید. با این کار احتمال تغییر ذائقه آنها را تا حد زیادی بالا می‌برید. در این مطلب از سوسیس کالباس خانگی سوناب طرز تهیه سوسیس ماهی یا فیش داگ خانگی را برای شما عزیزان جان آماده کرده‌ایم.

 

طرز تهیه سوسیس ماهی یا فیش داگ خانگی

مواد لازم

فیله ماهی: ۵۰۰ گرم

خامه: ۲۰۰ گرم

نان تست: ۲ عدد

شیر: ۴ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق مرباخوری

پودر فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

 

 

 

 

 

طرز تهیه سوسیس ماهی یا فیش داگ خانگی

letterbox FishDogs 1040362 e1611498843730

طرز-تهیه-سوسیس-ماهی

 

مرحله اول

 

برای تهیه فیش داگ خانگی بهتر است از فیله ماهی استفاده کنید. در ضمن هر ماهی که دوست دارید می‌توانید انتخاب کنید. ماهی سالمون، ماهی سفید، ماهی حلوا، ماهی شیر و …. یا اینکه از چند ماهی می‌توانید استفاده کنید. مراقب باشید که تیغ آنها را کاملا جدا کرده باشید.

بعد از جدا کردن تیغ ماهی‌ (یا ماهی‌ها) آن را در فریزر بگذارید تا یخ بزند. این کار باعث پیشگیری از له شدن ماهی هنگام چرخ کردن می‌شود. ماهی‌ها را در چرخ‌ گوشت، چرخ کنید. می‌توانید ماهی را خیلی ریز و ساطوری هم بکنید.

 

مرحله دوم؛ مایه سوسیس ماهی را آماده کنید

 

نان تست را در شیر خیس کنید. بهتر است از نان تست ساده استفاده کنید. خمیر نان تست را با دست بفشارید تا شیر آن جدا شود. در یک تابه ادویه سوسیس ماهی عینی پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، پودر پیاز و پودر سیر را به همراه ماهی چرخ شده، ترکیب و خامه را هم اضافه کنید. مواد سوسیس ماهی یا هات داگ ماهی یا همان فیش داگ آماده است.

 

مرحله سوم؛ رول کردن سوسیس

1375577941560 e1611498923487

طرز-تهیه-سوسیس-ماهی

 

اگر از چرخ‌گوشتی استفاده می‌کنید که قابلیت پیچیدن سوسیس یا هات داگ را دارد، از آن استفاده کنید. در غیر این صورت، با استفاده از یک قیف یا کیسه فریزر سوسیس را آماده کنید.

مواد آماده شده را در قیف یک بار مصرف بریزید. سر قیف را برش دهید. آن را فشار دهید تا مواد داخل وکیوم شوند. سر و ته وکیوم را گره بزنید و 10 سانت، 10 سانت (کمتر یا بیشتر به دلخواه شما بستگی دارد) جدا کنید و گره بزنید. 15 دقیقه آنها را در آب جوش بریزید و بیرون بیاورید.

بعد از آماه شدن، می‌توانید سوسیس ماهی خانگی را در آرد سوخاری بغلتانید و سرو کنید.

 

فوت و فن های طرز تهیه سوسیس ماهی یا فیش داگ خانگی

Food Shot 6.0 e1611498690740

طرز-تهیه-سوسیس-ماهی

 

*این دستورالعمل برای طرز تهیه سوسیس میگو نیز می‌تواند به کار رود. فقط حواستان باشد که هنگام تمیز کردن میگوها، رگ داخل آنها را بگیرید.

 

*از آنجایی که در طرز دستور پخت فیش داگ از مواد نگهدارنده استفاده نشده است بهتر است هات داگ ماهی را تا دو هفته بعد میل کنید. در این مدت هم آنها را در فریزر قرار دهید.لازم به ذکر است که محصولات پروتیینی سوناب بدون هیچ مواد نگهدارنده ای تولید میشود و شما عزیزان میتوانید سوسیس و کالباس خانگی بدون مواد نگهدارنده را از گروه تولیدی سوناب خریداری نمایید.

 

 

*می‌توانید هات داگ ماهی یا فیش داگ خانگی را به صورت ساندویچ و با سس تارتار، پیازچه و جعفری استفاده کنید.

 

*برای خوش طعم‌تر شدن هات داگ ماهی می‌توانید به مواد آن، یک قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه کنید. همچنین دستتان باز است که از پیازچه و جعفری ساطوری شده هم در طرز تهیه فیش داگ خانگی استفاه کنید.

 

*برای درست کردن سوسیس بندری خوشمزه جنوبی از سوسیس ماهی هم می‌توانید استفاده کنید.

 

از شما عزیزان سپاسگزاریم که تا انتهای مقاله ی تهیه فیش داگ خانگی مارا در سوناب مگ همراهی نمودید.

نوشته شده با عشق توسط سوناب در سوناب مگ

طرز-تهیه-سوسیس-ماهی

 

طرز تهیه سوسیس ماهی خانگی یا فیش داگ + فوت و فن و ترکیب ادویه مخصوص

1402 . زمان مطالعه: 5 دقیقه

 

برای ما ایرانی‌ها سوسیس ماهی تازگی دارد و شاید خیلی افراد هنوز آن را نچشیده باشند. اما می‌تواند خیالتان راحت باشد که این سوسیس بالاترین کیفیت را دارد چون در طرز تهیه فیش داگ یا هات داگ ماهی، از خود ماهی باید استفاده شود. ولی به هر حال همیشه کسانی هستند که با طعم غذاهای دریایی رابطه خوبی برقرار نمی‌کنند که آن هم چاره دارد. می‌توانید برای این قشر بدغذا از انواع ادویه‌های ماهی استفاده کنید. با این کار احتمال تغییر ذائقه آنها را تا حد زیادی بالا می‌برید. در این مطلب از سوسیس کالباس خانگی سوناب طرز تهیه سوسیس ماهی یا فیش داگ خانگی را برای شما عزیزان جان آماده کرده‌ایم.

 

طرز تهیه سوسیس ماهی یا فیش داگ خانگی

مواد لازم

فیله ماهی: ۵۰۰ گرم

خامه: ۲۰۰ گرم

نان تست: ۲ عدد

شیر: ۴ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۱ قاشق چای‌خوری

پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق مرباخوری

پودر فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

 

 

 

 

 

طرز تهیه سوسیس ماهی یا فیش داگ خانگی

letterbox FishDogs 1040362 e1611498843730

طرز-تهیه-سوسیس-ماهی

 

مرحله اول

 

برای تهیه فیش داگ خانگی بهتر است از فیله ماهی استفاده کنید. در ضمن هر ماهی که دوست دارید می‌توانید انتخاب کنید. ماهی سالمون، ماهی سفید، ماهی حلوا، ماهی شیر و …. یا اینکه از چند ماهی می‌توانید استفاده کنید. مراقب باشید که تیغ آنها را کاملا جدا کرده باشید.

بعد از جدا کردن تیغ ماهی‌ (یا ماهی‌ها) آن را در فریزر بگذارید تا یخ بزند. این کار باعث پیشگیری از له شدن ماهی هنگام چرخ کردن می‌شود. ماهی‌ها را در چرخ‌ گوشت، چرخ کنید. می‌توانید ماهی را خیلی ریز و ساطوری هم بکنید.

 

مرحله دوم؛ مایه سوسیس ماهی را آماده کنید

 

نان تست را در شیر خیس کنید. بهتر است از نان تست ساده استفاده کنید. خمیر نان تست را با دست بفشارید تا شیر آن جدا شود. در یک تابه ادویه سوسیس ماهی عینی پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه، پودر پیاز و پودر سیر را به همراه ماهی چرخ شده، ترکیب و خامه را هم اضافه کنید. مواد سوسیس ماهی یا هات داگ ماهی یا همان فیش داگ آماده است.

 

مرحله سوم؛ رول کردن سوسیس

1375577941560 e1611498923487

طرز-تهیه-سوسیس-ماهی

 

اگر از چرخ‌گوشتی استفاده می‌کنید که قابلیت پیچیدن سوسیس یا هات داگ را دارد، از آن استفاده کنید. در غیر این صورت، با استفاده از یک قیف یا کیسه فریزر سوسیس را آماده کنید.

مواد آماده شده را در قیف یک بار مصرف بریزید. سر قیف را برش دهید. آن را فشار دهید تا مواد داخل وکیوم شوند. سر و ته وکیوم را گره بزنید و 10 سانت، 10 سانت (کمتر یا بیشتر به دلخواه شما بستگی دارد) جدا کنید و گره بزنید. 15 دقیقه آنها را در آب جوش بریزید و بیرون بیاورید.

بعد از آماه شدن، می‌توانید سوسیس ماهی خانگی را در آرد سوخاری بغلتانید و سرو کنید.

 

فوت و فن های طرز تهیه سوسیس ماهی یا فیش داگ خانگی

Food Shot 6.0 e1611498690740

طرز-تهیه-سوسیس-ماهی

 

*این دستورالعمل برای طرز تهیه سوسیس میگو نیز می‌تواند به کار رود. فقط حواستان باشد که هنگام تمیز کردن میگوها، رگ داخل آنها را بگیرید.

 

*از آنجایی که در طرز دستور پخت فیش داگ از مواد نگهدارنده استفاده نشده است بهتر است هات داگ ماهی را تا دو هفته بعد میل کنید. در این مدت هم آنها را در فریزر قرار دهید.لازم به ذکر است که محصولات پروتیینی سوناب بدون هیچ مواد نگهدارنده ای تولید میشود و شما عزیزان میتوانید سوسیس و کالباس خانگی بدون مواد نگهدارنده را از گروه تولیدی سوناب خریداری نمایید.

 

 

*می‌توانید هات داگ ماهی یا فیش داگ خانگی را به صورت ساندویچ و با سس تارتار، پیازچه و جعفری استفاده کنید.

 

*برای خوش طعم‌تر شدن هات داگ ماهی می‌توانید به مواد آن، یک قاشق سرکه یا آبلیمو اضافه کنید. همچنین دستتان باز است که از پیازچه و جعفری ساطوری شده هم در طرز تهیه فیش داگ خانگی استفاه کنید.

 

*برای درست کردن سوسیس بندری خوشمزه جنوبی از سوسیس ماهی هم می‌توانید استفاده کنید.

 

از شما عزیزان سپاسگزاریم که تا انتهای مقاله ی تهیه فیش داگ خانگی مارا در سوناب مگ همراهی نمودید.

نوشته شده با عشق توسط سوناب در سوناب مگ

دیدگاه ها

دیدگاه بگذارید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

درباره سوناب​​​​​​​

گروه تولیدی محصولات خانگی سوناب ، یک  تولیدی خصوصی است که با عنوان ناب،  از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت در زمینه تولید محصولات پروتئینی با بروزترین تجهیزات و بالاترین کیفیت و بهداشت  و در چشم اندازی نه چندان دور با  برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی تهیه ی سوسیس و کالباس و فرآورده های گوشتی با مجوزها و گواهینامه‌های رسمی خود فعالیت می‌نماید. رسالت مجموعه ناب ، در تولید محصول با بیشترین کیفیت و کمترین قیمت می‌باشد.

تماس باما

اصفهان ، ملکشهر 

بستن

کالاها

دسته بندی ها

search
search
search search
  • ورود با پیامک
  • ورود با رمز
user

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • امتیاز
  • قیمت
  • موجودی
  • موجودی
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه محصولات
emptycart
هیچ محصولی در سبد نیست