طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
ژانویه 19, 2024

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

 پیتزا یکی از خوشمزه ترین غذاهای جهانی است که در هر کشوری طرفدار خاص خودش را دارد. این غذای خوشمزه در هر منطقه و شهری به نوعی پخته می‌شود که یکی از انواع معروف آن پیتزا مرغ و قارچ است. این پیتزا  بسیار لذیذ است و در این مقاله از سوناب مگ به طرز تهیه  آن و همچنین خمیر و سس مخصوص آن می‌پردازیم.


پیتزا مرغ و قارچ، غذایی لذیذ و پرطرفدار

 

پیتزا مرغ و قارچ، به دلیل داشتن مواد مقوی و طعم لذیذ محبوبیت زیادی پیدا کرده است. این پیتزا در همه کشورها طرفدار دارد و همه مردم با هر سلیقه ای آن را می‌پسندند. خیلی از افراد نیز در آن از ژامبون نیز استفاده می‌کنند. شما می‌توانید این پیتزا را در منزل به آسانی تهیه نمایید. همچنین طرز تهیه سس مخصوصی را برایتان آماده کردیم که به کمک آن لذیذ بودن پیتزا را دو چندان می‌کند. طرز تهیه‌ای که برایتان در سوناب مگ قرار دادیم، برای 4 نفر آماده شده است. شما می‌توانید با توجه به افراد حاضر، این مواد را به نسبت مشخص کم و زیاد کنید.

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ


مواد لازم

 

  • سینه مرغ: 500 گرم
  • پیاز: 1 عدد بزرگ
  • فلفل دلمه‌ای: 1 عدد بزرگ
  • قارچ: 250 گرم
  • سس مخصوص: هر پیتزا 4 قاشق
  • خمیر پیتزا: 4 عدد متوسط
  • پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
  • پودر آویشن: به مقدار کافی
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • کالباس: در صورت تمایل

 

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

 

طرز تهیه

 

برای طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ، ابتدا خمیر را آماده می‌نماییم. می‌توانید از خمیر پیتزای آماده موجود در فروشگاه‌ها نیز استفاده نمایید. پس از آماده کردن خمیر، در قابلمه متوسطی آب می‌ریزیم و روی حرارت قرار می‌دهیم تا جوش بیاید. پس از جوش آمدن، پیاز را پوست کنده و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم.

 

سینه مرغ و پیاز را به همراه زردچوبه در قابلمه می‌ریزیم. حرارت را کم کرده و اجازه می‌دهیم مرغ کاملا پخته و آماده شود.

پس از گذشت 30 الی 40 دقیقه که از پخت مرغ گذشت، مقداری نمک به قابلمه اضافه کرده و زیر آن را خاموش می‌کنیم. مرغ را با چنگک از قابلمه خارج کرده و درون آبکش می‌گذاریم تا خنک شود (می‌توانید از آب مرغ برای تهیه سوپ استفاده نمایید). سینه‌های مرغ را در ظرفی قرار داده و ریش ریش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.

 

فلفل دلمه‌ای را شسته و داخل آن را خالی می‌نماییم و به صورت نگینی آن را خرد می‌کنیم. قارچ‌ها را نیز شسته و اسلایس کرده و به مدت یک دقیقه در آب در حال جوش قرار می‌دهیم. سپس آبکشی می‌نماییم و زیر آب سرد می‌گیریم.

 

میتوانیم فلفل دلمه‌ای را همراه قارچ تفت دهیم تا سبک شود. بستگی به سلیقه شما دارد. به این طریق که در تابه ای مقداری روغن ریخته و فلفل دلمه‌ای را ریخته و تفت می‌دهیم. سپس قارچ را اضافه کرده و صبر می‌کنیم تا آب اضافی آن‌ها کشیده شود. در این مرحله مرغ های ریش ریش شده را به تابه اضافه می‌کنیم و مقداری نمک، فلفل سیاه و آویشن به آن افزوده و تفت می‌دهیم.

 

پس از یک دقیقه زیر تابه را خاموش کرده و در کناری قرار می‌دهیم. می‌توانید در صورت تمایل از سوسیس نیز استفاده نمایید.

 

خمیر پیتزا را پس از ورز دادن در سطحی پهن کرده و به وردنه به ضخامت 2 سانتی متر شکل می‌دهیم. سپس به سینی فر منتقل می‌کنیم.

 

در این مرحله از طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ، روی خمیر پیتزا را سس مخصوص پیتزا ریخته و کامل سطح آن را بپوشانید. مقداری آویشن روی آن ریخته و در فر با دمای 220 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار می‌دهیم. پس از این مدت، سینی را از فر درآورده و پنیر پیتزا را به مقدار نسبتا زیاد روی خمیر پیتزا می‌ریزیم. سپس مواد آماده شده را که کنار گذاشته بودیم، روی آن اضافه می‌کنیم. اگر مواد را جدا آماده کردید به ترتیب مرغ ریش ریش شده، فلفل دلمه‌ای و در نهایت قارچ را اضافه کرده و روی آن‌ها نیز دوباره پنیر پیتزا اضافه می‌کنیم. انواع سوسیس نیز در آن استفاده می‌شود.

 

در آخرین مرحله از تهیه پیتزا قارچ و مرغ دوباره سینی فر را به فر انتقال می‌دهیم و این بار با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه اجازه پخت به آن می‌دهیم. در دو دقیقه آخر گریل فر را روشن می‌کنیم تا پنیر روی پیتزا طلایی رنگ شود. سپس فر را خاموش کرده و پس از پنج دقیقه سرو نمایید. نوش جان

 

 

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

طرز تهیه خمیر مخصوص پیتزا


مواد لازم

 

  • آرد: 3 پیمانه
  • شیر یا آب ولرم: 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • مایه خمیر فوری: 2 قاشق سوپ خوری
  • روغن: 6 قاشق سوپ خوری
  • شکر: 1 قاشق سوپ خوری
  • نمک: 1 قاشق سوپ خوری

مواد گفته شده برای 4 نفر می‌باشد.


طرز تهیه این خمیر پیتزا را می‌تولنید در پیتزا مخلوط نیز استفاده نمایید. ابتدا شیر یا آب ولرم را به همراه خمیر مایه فوری و شکر در ظرفی اضافه کنید و با دقت هم بزنید. پس از مخلوط کردن روی ظرف را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه به آن استراحت دهید.

 

درون کاسه بزرگی تخم مرغ ها را بشکنید و آن‌ها را هم بزنید. سپس نمک، شکر، روغن مایع و مایه خمیری که کنار گذاشته بودید را به ترتیب اضافه نمایید و با همزن دستی مخلوط کنید.

 

در این مرحله از تهیه خمیر مخصوص پیتزا مرغ و قارچ، آرد را به کمک الک و در سه مرحله به آرامی به مواد اضافه نمایید. در مرحله آخر خمیر به دست آمده را با دست ورز دهید تا منسجم شود. روی کاسه را سلفون یا پارچه کشیده و یک ساعت در جای گرمی به ان زمان استراحت دهید.

 

پس از یک ساعت مقدار مورد نیاز از خمیر را جدا کرده در سطحی آرد بپاشید و بعد از ورز دادن، آن را در سینی فر باز کنید و مواد پیتزا را در آن بریزید.

 

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==

طرز تهیه سس مخصوص پیتزا مرغ و قارچ


مواد لازم

 

  • گوجه فرنگی: 6 عدد متوسط
  • سس گوجه فرنگی: نصف پیمانه
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • ریحان: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • سیر: 5 حبه
  • شکر: نصف قاشق غذاخوری
  • پونه خشک: نصف قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز و سیاه: به مقدار دلخواه

 

برای تهیه این سس مخصوص پیتزا مرغ و قارچ، ابتدا گوجه‌هارا در کاسه بزرگی با رنده ریز، رنده می‌کنیم. سپس ریحان‌ها را شسته و پس از خشک کردن، خیلی ریز و ساطوری خرد می‌کنیم.

 

سیرها را نیز خرد کرده و داخل تابه دارای روغن زیتون روی حرارت قرار دهید و تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوجه فرنگی و سس گوجه فرنگی را درون تابه ریخته و تفت می‌دهیم. پس از آن شکر را همراه با فلفل قرمز و سیاه، آویشن و پونه خشک اضافه می‌کنیم.

 

پس از اینکه سس کمی جوشید و غلیظ شد، تابه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید خنک شود. سپس روی خمیر پیتزا خانگی از آن استفاده نمایید.

 

می‌توانید این سس را تا یک ماه بعد از تهیه کردن در یخچال نگه دارید. اما برای اینکه مدت بیشتری بماند، در فریزر قرار دهید. برای این که سس با کیفیت تری می‌خواهید داشته باشید، سس آن را همان موقع آماده نمایید. نوش جان


 

طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ

wAAACH5BAEKAAAALAAAAAABAAEAAAICRAEAOw==


 

خرید سوسیس کالباس خانگی برای پیتزا از سوناب

 

مواد پروتئینی جزء مواد حیاتی برای بدن محسوب می‌شوند و استفاده آن‌ها در طول روز باید به اندازه و مداوم باشد. در غیر این صورت انسان دچار مشکلات و بیماری‌ها خواهد شد. برای خیلی از مردم دغدغه وجود دارد که موادی که مصرف می‌کنند سالم و ارگانیک باشد. مانند تهیه سوسیس و کالباس ارگانیک و خانگی توسط سوناب برای مشتریان عزیز.

 

رسالت ما در گروه تولیدی سوسیس کالباس خانگی سوناب حفظ رضایت و سلامت شماست

دیدگاه ها

دیدگاه بگذارید

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

درباره سوناب​​​​​​​

گروه تولیدی محصولات خانگی سوناب ، یک  تولیدی خصوصی است که با عنوان ناب،  از سال ۱۳۹۶ فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت در زمینه تولید محصولات پروتئینی با بروزترین تجهیزات و بالاترین کیفیت و بهداشت  و در چشم اندازی نه چندان دور با  برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی تهیه ی سوسیس و کالباس و فرآورده های گوشتی با مجوزها و گواهینامه‌های رسمی خود فعالیت می‌نماید. رسالت مجموعه ناب ، در تولید محصول با بیشترین کیفیت و کمترین قیمت می‌باشد.

تماس باما

اصفهان ، ملکشهر 

بستن

کالاها

دسته بندی ها

search
search
search search
  • ورود با پیامک
  • ورود با رمز
user

زمینه‌های نمایش داده شده را انتخاب نمایید. بقیه مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد ترتیب، بکشید و رها کنید.
  • تصویر
  • امتیاز
  • قیمت
  • موجودی
  • موجودی
  • وزن
  • اندازه
  • اطلاعات اضافی
برای مخفی‌کردن نوار مقایسه، بیرون را کلیک نمایید
مقایسه محصولات
emptycart
هیچ محصولی در سبد نیست