برای تهیه پیتزا پپرونی، ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سپس به سراغ مواد اولیه خود بروید.
در این مرحله فلفل دلمهای را شسته و درون آن را کاملا خالی کنید. روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد نمایید. سپس سوسیس ها را از کاور خارج کرده و به صورت ورقه ای برش دهید.
قارچها را اسلایس کرده و در قابلمه آبی که در حال جوشیدن است بریزید. پس از یک دقیقه، قارچها را آبکش نمایید و روی آن را آب سرد بریزید و روی دستمال پارچه ای قرار دهید.
گوجه فرنگی را نیز به صورت مکعبی و ریز خرد کرده و در ظرفی کنار بگذارید.
خمیر پیتزای آماده شده را در سینی فر قرار داده و سپس سس کچاپ یا سس پیتزایی که آماده کردید را روی آن بریزید و با پشت قاشق آن را خوب پخش نمایید تا تمام سطح خمیر پیتزا را بگیرد.
سپس روی آن را با پنیر پیتزا پر کنید تا کاملا روی سس کچاپ ریخته شده را بگیرد. اغلب در طرز تهیه این پیتزا، برای خوشمزه تر شدن آن از ژامبون نیز بهره میبرند.
در ادامه فلفل دلمهای، گوجه فرنگی و قارچ را به ترتیب به آن اضافه کرده و در نهایت سوسیس پپرونی و پنیر پیتزا را بریزید. سپس مقداری آویشن روی آن ریخته و سینی فر را در طبقه دوم فر به مدت 30 دقیقه قرار دهید. 2 دقیقه آخر زمان پخت، گریل فر را روشن کنید تا روی پیتزا بپزد و پنیر پیتزا طلایی رنگ شود.
پس از این زمان فر را خاموش کرده و پس از 5 دقیقه پیتزاها را از فر خارج کرده و با سس کچاپ سرو نمایید.
طرز تهیه پیتزا پپرونی با ماهیتابه
برای اینکه در تابه این پیتزا پپرونی خوشمزه را تهیه کنید، میتوانید هم از خمیر پیتزا آماده استفاده نمایید و هم از طرز تهیه خمیر پیتزایی که در ادامهی طرز تهیه پیتزا پپرونی، برایتان قرار میدهیم. در این پیتزا میتوانید از کالباس نیز استفاده نمایید.
مواد لازم
- سوسیس پپرونی: 100 گرم
- خمیر پیتزا: 1 عدد
- پنیر پیتزا: 100 گرم
- فلفل دلمهای: 1 عدد
- قارچ: 100 گرم
- سس کچاپ: به میزان کافی
- آویشن: به مقدار دلخواه
طرز تهیه
ابتدا فلفل دلمهای را بشویید و پس از خالی کردن محتویات آن، نگینی خرد کرده و کنار بگذارید. سپس قارچها را برش زده و در ظرفی بریزید. در مدل تابهای بهتر است از گوجه استفاده نکنید؛ زیرا گوجه هنگام پخت پیتزا، آب میاندازد و خمیر پیتزا را شل میکند. در این طرز تهیه در صورت تمایل میتوانید از انواع سوسیس های دیگر نیز استفاده نمایید.
قارچها را نیز برش داده و در آب جوش بریزید و پس از زمان کمی آن را آبکش کنید و زیر آب سرد قرار دهید. سپس آن ها را روی دستمال قرار دهید. با این کار قارچها بلانچ شده و تازه تر میماند.
تابهای که میخواهید پیتزا را درون آن آماده نمایید، با مقداری روغن چرب نمایید. سپس خمیر پیتزا خانگی آماده شده را درون آن قرار داده و روی آن را سس کچاپ یا سس مخصوص پیتزا بریزید. با فرچه یا پشت قاشق کاملا سس را در تمام سطح خمیر پیتزا پخش کرده و سپس با پنیر پیتزا تمام سطح سس کچاپ را بپوشانید.
سوسیس پپرونی را در ورقههای نازکی برش زده و کنار بگذارید
.
در این مرحله از تهیه پیتزا پپرونی، فلفل دلمهای خرد شده را به همراه قارچ بلانچ شده روی خمیر پیتزا بریزید. سپس دوباره پنیر پیتزا روی مواد ریخته و روی آن را از سوسیسهای پپرونی پر کنید. توجه داشته باشید که سوسیس پپرونی تند است و اگر مایل هستید پیتزای تند تری داشته باشید از سوسیس بیشتری استفاده نمایید.
در مرحله آخر مانند تهیه پیتزا مرغ و قارچ، مجدد مقداری پنیر پیتزا ریخته و روی آن را نیز مقداری آویشن بریزید.
در تابه را بگذارید و روی حرارت متوسط و حتما به همراه شعله پخش کن قرار دهید تا زیر خمیر نسوزد. پس از 20 الی 30 دقیقه کامل پخته میشود و میتوانید سرو نمایید.
توجه داشته باشید برای تهیه پیتزا پپرونی به روش ماهیتابه، اگر از خمیر پیتزا خانگی استفاده مینمایید، به مدت 5 دقیقه به صورت جدا هر دو طرف خمیر را روی حرارت قرار دهید تا خودش را بگیرد.
طرز تهیه خمیر مخصوص پیتزا
مواد لازم
- آرد: 3 پیمانه
- شیر یا آب ولرم: 1 پیمانه
- تخم مرغ: 1 عدد
- مایه خمیر فوری: 2 قاشق سوپ خوری
- روغن: 6 قاشق سوپ خوری
- شکر: 1 قاشق سوپ خوری
- نمک: 1 قاشق سوپ خوری
مواد گفته شده برای 4 نفر میباشد.
طرز تهیه
طرز تهیه این خمیر پیتزا را میتوانید در پیتزا مخلوط نیز استفاده نمایید. ابتدا شیر یا آب ولرم را به همراه خمیر مایه فوری و شکر در ظرفی اضافه کنید و با دقت هم بزنید. پس از مخلوط کردن روی ظرف را بپوشانید و به مدت 10 دقیقه به آن استراحت دهید.
درون کاسه بزرگی تخم مرغ ها را بشکنید و آنها را هم بزنید. سپس نمک، شکر، روغن مایع و مایه خمیری که کنار گذاشته بودید را به ترتیب اضافه نمایید و با همزن دستی مخلوط کنید.
در این مرحله از تهیه خمیر مخصوص پیتزا پپرونی، آرد را به کمک الک و در سه مرحله به آرامی به مواد اضافه نمایید. در مرحله آخر خمیر به دست آمده را با دست ورز دهید تا منسجم شود. روی کاسه را سلفون یا پارچه کشیده و یک ساعت در جای گرمی به آن زمان استراحت دهید.
پس از یک ساعت مقدار مورد نیاز از خمیر را جدا کرده در سطحی آرد بپاشید و بعد از ورز دادن، آن را در سینی فر باز کنید و مواد پیتزا را در آن بریزید.
خرید کالباس پپرونی آماده، تهیه شده از بهترین مواد اولیه و بدون مواد نگهدارنده در سوناب
پیتزا غذایی است که طرفدارهای زیادی دارد و همه علاقه مندان برایشان مهم است که از چه موادی تشکیل شده باشد. پیتزا پپرونی مواد تشکیل دهنده فراوانی دارد که اگر مواد استفاده شده در پیتزا، سالم و با کیفیت باشد، علاوه بر یک وعده خوشمزه، ضرری نیز به بدن نمیرساند. همچنین برای کسانی که با کمبود وقت مواجه هستند، پیتزاهای آماده و باکیفیت و همچنین سوسیس و کالباس ارگانیک و خانگی سوناب میتواند غذایی فوق العاده برایشان باشد.
رسالت ما در گروه تولیدی سوسیس کالباس خانگی سوناب حفظ رضایت و سلامت شماست.
دیدگاه ها