اتاق پخت بخار 20 کیلویی سوسیس و کالباس یا بخارپز کارگاهی خانگی یکی از دستگاه های واجب برای تولید محصولات پروتئینی هست زیرا پخت مناسب دز دما و زمان مناسب یکی از عوامل اصلی در بافت نهایی این محصولات میباشد .
ویژگیهای محصول:
-
تغذیه:برق شهری 3.5 آمپر در زمان روشن بودن المنت
-
شیر تخلیه:دارد
-
المنت:1000 وات
-
ظرفیت:20 الی 25 کیلو
-
ظرفیت:20 الی 25 کیلو
ویژگی های بیشتر محصول :
- وزن 15 کیلوگرم
- ابعاد 60 × 60 × 60 سانتیمتر
-
ابعاد
60* 60* 60*
-
جنس بدنه
استیل